Küçük Bezelye ateşi yeniden alev aldı!

Galatasaray'ın transfer sezonu başında iletişime geçtiği hatta Meksikalı yöneticilerle de pazarlıklar halinde bulunduğu Javier Hernandez transferi West Ham'ın Arnautovic'i satınca askıya alınmıştı. West Ham takımının o bölgeye transfer yapmasından sonra transfer ateşi bir kez daha yandı. Meksikalı golcü yaptığı açıklamada 1 hafta içinde her şey olabileceğini ifade etti.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; santrfor transferi için listesinden birçok aday bulunduran Galatasaraylı yetkililer, transfer döneminin başında nabız yokladığı Meksikalı golcü Javier Hernandez'i yeniden gündemine aldı. Sarı - kırmızılılar, bir süre önce Meksikalı golcü için girişimlerde bulunmuş ancak West Ham, Arnautovic'i satınca transferde engel çıkarmıştı.

1 HAFTADA HER ŞEY OLABİLİR
İngilizler, E.Frankfurt'tan Sebastian Haller'i 50 milyon euroya satın alınca, Chicharito'yu satabileceklerini bildirdi. Aslan da yeniden girişimlere başlarken, 31 yaşındaki oyuncu, "Transferde işler çok çabuk değişiyor. 1 hafta içinde her şey olabilir." diyerek West Ham'dan ayrılacağını ima etti.

28 MAÇTA 8 GOL, 3 ASİST
Hernandez, geçtiğimiz sezon West Ham formasıyla tüm kulvarlarda 28 maça çıktı, 8 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0