Hazırlık Maçı | Bordeaux'u mağlup ettik

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı üçüncü hazırlık maçında Ligue 1 ekibi Bordeaux ile karşı karşıya geldi. Cimbom, Fransız ekibini Ryan Babel, Atalay Babacan ve Adem Büyük'ün attığı gollerle 3-1 mağlup etti ve hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini aldı. 

Galatasaray karşılaşmaya Okan Kocuk, Mariano, Ahmet Çalık, Marcao, Nagatomo, Donk, Atalay Babacan, Jimmy Durmaz, Adem Büyük, Ömer Bayram, Babel ilk onbiriyle başladı. Maça etkili giren Cimbom, 6. dakikada Ömer Bayram'ın ortasında Ryan Babel'in topuk golüyle 1-0 öne geçti. Oyundaki üstünlüğünü koruyan sarı-kırmızılılar ilk yarının sonunda defansın hatasını iyi değerlendirdi ve Adem Büyük'ün asistinde Atalay Babacan'ın golüye farkı 2'ye çıkarttı. Cimbom, soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, 66. dakikada Adem Büyük'ün şahane golüyle skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın 72. dakikasında Bordeaux, Samuel Kalu ile farkı 2'ye indirdi. Maçın kalan bölümünde gençler de süre şansı bulurken Cimbom, skor üstünlüğünü korudu ve sahadan 3-1 galip ayrıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0