Hedef: Mariano'dan 3-4 milyon Euro kazanç!

Sürpriz bir şekilde Jean Michael Seri'yi renklerine bağlayan Galatasaray'ın hedefinde şimdi; bir orta saha ve bir forvet transferi var. Bunun için mutlaka kaynak yaratmak isteyen Galatasaray, Diagne'nin elden çıkarılamamasıyla, planlarını değiştirdi. Sarı Kırmızılılar Brezilyalı sağ beki Mariano'yu elden çıkarmak istiyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da satılabilecekler listesine sürpriz bir isim girdi. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki Mariano’nun satılarak transfer için 3-4 milyon Euro'luk ek kaynak planlandığı dile getirildi.  

Sarı-kırmızılıların, Şener Özbayraklı’nın transferi sonrası takımdaki sağbeklerin 3’e çıkması nedeniyle Mariano’yu da satabileceği ifade edildi. Teknik ekibin, yeni sözleşme yapılan Linnes ile beraber Şener’i değerlendireceği, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki Mariano’nun satılarak transfer için 3-4 milyon euroluk ek kaynak planlandığı dile getirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0