Mbwana Samatta'da işlem tamam.

Galatasaray'ın bir süredir forvet arayışları devam ederken ibrenin son olarak Mbwana Samatta'ya döndüğü belirtilmişti. En son Galatasaray'ın Tanzanyalı oyuncunun kulübü ve kendisiyle anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olması nedeniyle de oyuncunun bu transfere sıcak baktığı öğrenilirken pazarlıklarda son detayların kaldığı öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray’ın forvetteki ilk hedefi olan Mbwana Samatta konusunda da mutlu sona çok yakın olduğu belirtildi. Transferde nokta transferler yapan Galatasaray’ın forvetteki ilk hedefi olan Mbwana Samatta konusunda da mutlu sona çok yakın olduğu belirtildi.

Oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken, kulübü Genk ile pazarlıklarda ise aradaki farkın 1 milyon euroya indiği öğrenildi. Galatasaray teklifini 8.5 milyon euroya kadar yükseltirken, Belçika ekibinin 26 yaşındaki Tanzanyalı forvet için 9.5 milyon istediği bildirildi. Tarafların 9 milyon euroda uzlaşması bekleniyor. Galatasaray böylece Diagne’nin satışıyla Samatta ile beraber Banega’nın transferini bitirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0