Henry Onyekuru, Monaco'ya gidiyor!

Galatasaray'ın kazandığı 22. şampiyonlukta büyük pay sahiplerinden olan Henry Onyekuru'dan Cimbom'a kötü haber geldi. Nijeryalı yıldızı tekrar kiralamak isteyen Galatasaray, Monaco engeliyle karşılaştı. Fransız ekibi Onyekuru için Everton ile 15 milyon euro karşılığında anlaştı.

Fransız basınının önde gelen gazetelerinden olan L'Equipe'nin haberine göre; Monaco, Henry Onyekuru için Everton ile 15 milyon euro karşılığında anlaştı. Fransız ekibinin Nijeryalı yıldız ile de 5 yıllığına el sıkıştığı belirtilirken Onyekuru'nun sağlık kontrolünden geçtikten sonra Monaco'ya imza atacağı belirtildi.

ÇALIŞMA İZNİ ALAMAMIŞTI
Henry Onyekuru, Everton'da oynayabilmek için gerekli olan çalışma iznini bu sezon da alamamıştı. Bu gelişme üzerine Nijeryalı yıldızı yeniden kiralamak için umutlanan Galatasaray, girişimlerini hızlandırmıştı. Monaco'nun devreye girmesi Cimbom'un planlarını bozdu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0