Hikmet Karaman'dan Deniz Türüç açıklaması!

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Deniz Türüç konusunda Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı Deniz için en istekli takımın Galatasaray olduğunu belirtti.

Kayserispor'da gösterdiği performansla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen Deniz Türüç konusunda Hikmet Karaman basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karaman, "İşin bir gerçek tarafı varsa bu işte benim yaşadığım konuşmalarda en yakın ve bu konuda isteğini ortaya koyan tek takım Galatasaray. Böyle bir durum var. Bu iş bitecekse bitsin, bitmeyecekse de ben de ona göre bir planlama yapacağım. Deniz, bugün sahada taktik çalışması yapıyor. Eğer Deniz gidecekse onu ayrı tutamam. İnisiyatif alıp bu konuyu kapatmamız lazım ki medya da rahat etsin. Deniz daha gitmedi ki alternatif bulalım. Samimi olmalıyız, dolambaçlı cevaplar vermemeliyiz. Benim yaşadığım ortam içinde Galatasaray, Deniz için ciddi bir tutumla ilgisini ortaya koymuştur. Birkaç gün içerisinde herhalde bu görüş belirtilir ve medya da rahat eder" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0