Şimdi Nerede? | Jem Paul Karacan..

Galatasaray'ın 2015-2016 sezonu başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ve tartışmalara neden olan Jem Paul Karacan'ın kariyerini "Şimdi Neredeler" köşemizde sizler için derledik. Sarı-kırmızılı forma altında fazla maça çıkamayan Jem, şu anda Avustralya'da futbol hayatına devam ediyor. 

Kariyerine Reading'de başlayan Jem Paul Karacan, 2007 yılında A Takıma yükseldi. aynı sezon Bournemouth'a kiralanan Jem, burada 13 karşılaşmada forma giyerken 1 gol kaydetti.Ocak ayında Millwall'a kiralanan Jem, sezonun bitimiyle takımına geri döndü. 2008'den 2015'e kadar Reading forması giyen Jem, bu süreçte 175 maça çıktı ve 12 gol - 16 asistlik performansa imza attı. 2014-2015 sezonunda 4. yıldızı takan Galatasaray, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir şekilde Jem Paul Karacan transfer edildi. Oldukça tartışmaya neden olan bu transferden istenen verim alınamadı. Jem, Galatasaray'da toplam 8 müsabakaya çıkarken 1 gol kaydetti ve ardından Bursaspor'a kiralandı. Yeşil-beyazlılarda da 9 maça çıkan tecrübeli oyuncu 1 asist üretti ve sezonun bitimiyle takımdan ayrıldı.

GALATASARAY SONRASI İNGİLTERE'YE DÖNDÜ
Galatasaray ile sözleşmesi  feshedilen Jem, İngiltere'nin yolunu tuttu ve Bolton ile anlaştı. Burada 23 karşılaşmada 2 gol kaydeden deneyimli orta saha, eski takımı Millwall ile anlaştı ve burada 6 maça çıktı. Beklenen performansı gösteremeyen Jem Karacan, Avustralya Ligi'nin yolunu tuttu ve Central Coast kulübüyle anlaştı. 

AVUSTRALYA'DA DA TUTUNAMADI
30 yaşındaki oyuncu geride bıraktığımız sezon Central Coast formasıyla 10 karşılaşmaya çıkarken 1 kez gol sevinci yaşadı. 22. haftada takımının Newcastle'ı 3-2 yendiği maçta gösterdiği performansla haftanın oyuncusu unvanını kazanan Jem, buna rağmen takımda kalıcı olamadı. Jem Karacan'ın önümüzdeki sezon takımda olmayacağı açıkladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0