Ömer Bayram'a ayrılık izni çıktı!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda düşünmediği isimlerle de yollar ayrılmaya devam ediyor. Geçen sezonun ikinci yarısında kadroya girmekte zorlanan ve rotasyondaki yerini Emre Taşdemir'e kaybeden Ömer Bayram'ın takımdan ayrılması beklenirken, tecrübeli oyuncu Ankaragücü ile görüşüyor.

Geçtiğimiz sezon başında Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen ancak gösterdiği yetersiz performans sonrasında kadrodaki yerini kaybeden Ömer Bayram, teknik heyet tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alıyor. 27 yaşındaki savunma oyuncusu için son olarak Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü teklif yaparken, Galatasaray yönetiminin oyuncunun menajeriyle yaptığı görüşmede transfer için kolaylık sağlama sözü verdiği iddia edildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in de onay verdiği bu transfer için Galatasaray yönetiminin 200bin Euro bonservis bedeli belirlenirken önümüzdeki günlerde transferin netleşmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0