Kostas Mitroglou gelecek sezon için iddialı

Galatasaray'ın devre arasında Marsilya'dan 1.5 yıllığına kiraladığı Kostas Mitroglou, gelecek sezon için iddialı. Türkiye'ye uyum sürecini atlatan Yunan forvet, antrenmanlarda da sıkı çalışarak fizik olarak iyi seviyeye geliyor. 

Devre arası transfer döneminin son gününde Marsilya'dan 1.5 yıllığına kiralanan Kostas Mitroglou, yarım dönemlik performansıyla hayal kırıklığı yaratmış ve sezonun bitmesiyle gönderilecekler listesine konmuştu. Fatih Terim ile görüşerek bir şans daha isteyen Mitroglou, Türkiye'ye uyum sürecini atlattığını ifade ederken gelecek sezon için de oldukça iddialı. Antrenmanlarda sıkı çalışarak fizik durumunu iyi hale getiren Yunan forvet önümüzdeki sezon takıma iyi katkı vermek istiyor. Fatih Terim'in de Mitroglou'nun çalışmasından memnun olduğu ve önümüzdeki sezon için tecrübeli forvetten umutlu olduğu ifade edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0