Parma'nın hocasından Gervinho açıklaması

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Gervinho konusunda Parma teknik direktörü Roberto D'Aversa'dan açıklama geldi. 32 yaşındaki oyuncunun takımda kalacağınu umduğunu belirten D'Aversa, başka takımların Gervinho'yu istemesinin doğal olduğunu da belirtti. 

Geçtiğimiz günlerde İtalyan basınında çıkan haberlerde Galatasaray'ın Gervinho ile ilgilendiği belirtilirken 32 yaşındaki oyuncuya Inter, Fiorentina, Lille ve Le Mans gibi kulüplerin de talip olduğu ifade edilmişti. Parma teknik direktörü Roberto D'Aversa, Fildişi Sahilli yıldız oyuncunun geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. D'Aversa, "Gervinho önemli bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon Parma ona kendisini gösterme şansı verdi ve o da bu fırsatı kullandı. Başka takımların ona talip olması doğal ancak burada kalmasını ve gelecek sezon da bize katkı vermesini umuyorum." sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0