Marcao'dan vazgeçtiler!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı ve gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Marcao, yaz döneminde Atalanta'nın gündeminde yer alıyordu. Brezilyalı oyuncu için nabız yoklayan İtalyan ekibinin CEO'su Luca Percassi bugün gerçekleştirdikleri imza töreninde yaptığı açıklamada yeni sezon için transferi kapattıklarını açıkladı. 

Atalanta'nın sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak bir yıl daha kiralık olarak kadrosuna kattığı Mario Pasalic'in imza töreninde açıklamalarda bulunan Luca Percassi, ''Kadromuza artık ekleme yapmaya gerek yok. Geçen sezon ligi 3. bitirdiğimizi unutmamak lazım. İtalya Ligi'nin en iyi hücum hattına sahibiz. 103 gol öyle kolay kolay atılmaz. Zapata, Ilicic, Gomez takımda kaldı. Ayrılan oyuncularımız da olmadı. Transferi kapatmış bulunmaktayız.'' ifadelerine yer verdi. 

Atalanta yaz döneminde Galatasaray'ın gelecek vaadeden stoperi Marcao ile ilgileniyordu. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre, 2019/20 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek İtalyan ekibinin Brezilyalı savunmacı için 12 milyon euroyu gözden çıkarttığı ancak Galatasaray yönetiminin 25 milyon Euro istediği için transferin zora girdiği iddia edilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0