Vincent Aboubakar için transfer müjdesi..

Transfer döneminde kadrosuna mutlak bir forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in listesinde bulunan Vincent Abobubakar için yönetim harekete geçti. Geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından Porto'daki yerini kaybeden Kamerunlu oyuncu, Ze Luis'in transfer edilmesiyle tamamen gözden çıkartıldı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi daha önce transfer şartlarını sorduğu Vincent Aboubakar transferinde önemli bir fırsat yakaladı. Porto'nun geçtiğimiz günlerde 8.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Spartak Moskova'dan kadrosuna kattığı Ze Luis'in takıma katılması sonrasında takımdaki yerini tamamen kaybeden Aboubakar için Galatasaray yönetimi bir kez daha satın alma opsiyonuyla kiralama teklifini iletti. Yıldız oyuncu için 2.5 milyon Euro kiralama ve 7 milyon Euro bonservis bedelini kabul eden Galatasaray yönetimi, oyuncusunu bonservisle satmaya çalışan Porto'yu ikna etmeye çalışıyor. Aboubakar için en ciddi teklifi getiren kulübün Galatasaray olması da bu transferin önünü açıyor. Porto'nun mevcut takım kadrosunda Vincent Aboubakar'ın yanı sıra Moussa Marega, Fernando, Tiquinho, Majeed Waris, Andre Pereira ve yeni transfer Ze Luis bulunuyor.

Geçen sezon Tondela karşılaşmasında sakatlanması sonrasında çapraz bağlarını kopartan ve 6 ay sahalardan uzak kalan Kamerunlu oyuncu sezonun son haftalarında forma giyebilmişti. 27 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0