Recep Gül kiralık olarak Westerlo'da..

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, altyapıdan yetişen 2000 doğumlu genç kanat oyuncusu Recep Gül'ün sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatarak Belçika 2.Ligi ekiplerinden Westerlo'ya kiraladı. 

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 19 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesini aylık 4bin TL maaş ve oynadığı maçlarda 20bin TL galibiyet primi üzerinden bir yıl daha uzatan Galatasaray, genç oyuncusunu bedelsiz olarak Westerlo kulübüne kiraladı. Satın alma opsiyonu olarak Recep'in sözleşmesine 80bin Euro yazan kulübümüz, Belçika ekibinin bu opsiyonu kullanması halinde bir sonraki satıştan da %35 pay sahibi olacak.

Bu sezon U21 takımında forma giyen ve 29 maçta 12 gol - 3 asistlik performans sergileyen genç oyuncu zaman zaman A takımla birlikte antrenman yapmış ancak Süper Lig'de hiç forma şansı bulamamıştı. Türkiye Kupası'nda bu sezon 4 maçta forma şansı bulan Recep, bu maçlarda toplamda 125 dakika sahada kaldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0