Mariano: Fernando için ayrılmak kolay olmamıştır..

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Mariano, takım arkadaşı Fernando'nun eski takımı Sevilla'ya transferi hakkında İspanyol medyasına açıklamalarda bulundu. Fernando'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu ve Galatasaray'dan ayrılma kararını zorlanarak aldığını belirten Mariano, kendisinin transferi nedeniyle de oldukça mutlu olduğunu belirtti. Mariano'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

FERNANDO ÇOK İYİ BİR OYUNCU
Fernando ile iki yıldır birlikte oynuyoruz ve o gerçekten çok iyi bir oyuncu. Sevilla'ya transferinden dolayı mutlu oldum, artık eski kulübümü takip etmek için bir sebebim daha oldu. Umarım orada da kupalar kazanır. Fernando çok iyi bir futbolcu, Sevilla için çok iyi bir transfer oldu. Kesinlikle Sevilla'ya yardımı olacaktır. Hem saha içinde hem de saha dışında katkı sağlar. Teklif aldıktan sonra bana söyledi. Ben de sessiz kalamadım. Hemen kulübü ve şehri anlatmaya başladım. İspanya Ligi, Türkiye'den daha zor tabii. Kalitesi daha yüksek ancak Fernando, bu rekabete hazır durumda. Çok tecrübeli bir oyuncu. Yaşına göre çok üst düzey bir futbolcu. Galatasaray'da 3 şampiyonluk yaşadıktan sonra ayrılmak tabii ki zor olmuştur. Ancak Sevilla'da da başarılı olacağını düşünüyorum.

SEVILLA'DAN AYRILMAK İSTEMEMİŞTİM
Sevilla'da çok güzel anlar yaşadım. Orada kupalar kaldırdım. Sevilla'nın kariyerimin bir parçası olmasından dolayı mutluyum. Takımdan ayrılmak istememiştim. Sözleşmemin bitmesine bir yıl kalmıştı ve uzatma teklifinde bulunmadılar. Galatasaray'ın da bana ilgisi vardı. Ben de Galatasaray'a gitmeye karar verdim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0