Okan Kocuk transferinde sona doğru...

Fernando Muslera'ya alternatif olabilecek genç bir kaleci transfer etmek isteyen Galatasaray, Bursaspor'dan Okan Kocuk transferini bitiriyor. Sarı-kırmızılar hafta içinde yeşil-beyazlı yönetimle görüşerek işi bitirmenin hesaplarını yapıyor. 

Fanatik gazetesinin haberine göre; Muslera'nın arkasına potansiyelli bir yerli kaleci alınmasını isteyen Fatih Terim, Okan Kocuk'ta karar kırdı. Küme düşen Bursaspor'da 22 karşılaşmada görev alan genç kaleci, A Milli Takım aday kadrosuna da çağrılmıştı. Bonservis bedeli 2.5 milyon TL olan file bekçisi için hafta içinde Bursaspor ile görüşecek olan Galatasaray, transferi bitirecek. 

Abdurrahim Albayrak'ın transfer görüşmelerini bizzat yönettiği öğrenilirken 23 yaşındaki kalecinin de Galatasaray'a gelmek istediği ifade edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0