Mariano için en az 4 milyon Euro!

Galatasaray'da teknik heyetin raporu doğrultusunda yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, takımın yıldız isimlerine de teklifler gelmeye devam ediyor. Teknik heyetin "uygun teklif gelmesi halinde satılabilir." raporu verdiği isimlerden Mariano için Galatasaray yönetimi de istediği bonservis bedelini belirledi.

Star gazetesinde yer alan habere göre; Martin Linnes ile sözleşme yenileyen ve Şener Özbayraklı'yı da kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Mariano için istediği bonservis bedeli belli oldu. 32 yaşındaki Brezilyalı oyuncuya daha önce ülkesinden Flamengo ve Fluminense takımlarının ilgisi olduğu belirtilirken, Fransız ekipleri Bordeaux ve Strasbourg'un da teklif getirmeye hazır olduğu iddia edildi. Fransız kulüplerin 3 milyon Euro fiyatla nabız yokladığı Mariano için Galatasaray yönetimi 4 milyon Euro istediğini belirtti.

Galatasaray ile bir yıllık sözleşmesi kalan Brezilyalı sağ bek, geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 39  resmi karşılaşmada süre alırken 5 asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0