Badou Ndiaye'den kötü haber!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Stoke City'den kiraladığı ve gösterdiği performansla zaman zaman eleştirilere konu olan Badou Ndiaye'ye yeni sezon öncesinde de ilgisi devam ederken, Senegalli oyuncudan kötü haber geldi. Teknik direktör Fatih Terim'in geçtiğimiz sezon "Ndiaye ile devam edebiliriz." açıklamasına rağmen Senegalli oyuncunun yeni sezonda bir kez daha kiralanması pek mümkün görünmüyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Afrika Kupası'nda milli takımıyla mücadele eden ve adını ikinci tura yazdıran Badou Ndiaye yeni sezon öncesinde transfer piyasasını hareketlendirmeyi başardı. Galatasaray ile ligde ve kupada şampiyonluk yaşayan tecrübeli oyuncu, yeni sezonda Stoke City'de forma giymek istemediğini menajerine bildirirken; Premier Lig kulüplerinden Everton ve Fransa Ligi ekiplerinden Lille tarafından takip edildiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon ligin kader haftalarında Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında Badou Ndiaye'yi tribüne gönderen Fatih Terim, tecrübeli oyuncu için "Badou gelecek sezonda da takımda tutmak istediğimiz bir oyuncu." ifadelerini kullanmıştı ancak Senegalli oyuncu futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istiyor. Stoke City'nin bu transferde kiralık olarak göndermeye yanaşmadığı ve Senegalli oyuncuyu bonservisiyle birlikte satmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Badou Ndiaye geçtiğimiz sezon Galatasaray forması altında tüm kulvarlarda 33 maçta forma giydi ve 3 gol - 6 asist performansıyla sezonu noktaladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0