Marcao'nun hedefinde Şampiyonlar Ligi var..

Ara transfer döneminde 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olan ve gösterdiği başarılı performansla şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan Marcao, yeni sezon öncesi bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Hakkında transfer iddiaları bulunan Brezilyalı savunmacının ayrılmak gibi bir düşüncesi yok.

Geldiği ilk günden itibaren ortaya koyduğu futbolla taraflı - tarafsız herkesin takdirini kazanan Marcao, gösterdiği performansın yanı sıra partneri Luyindama ile olan uyumuyla da şampiyonlukta büyük rol oynadı. Başarılı savunmacı için sezon sonunda İtalyan kulübü Atalanta başta olmak üzere bir çok takımdan Galatasaray'a teklifler gelse de, yönetim başarılı oyuncu için 20 milyon Euro fiyat çekmesi üzerine transfer görüşmeleri başlamadan bitti. Avrupa'nın ilgisini çekmeyi başaran Marcao'nun gönlünde ise gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayarak kendisini tüm Avrupa'ya tanıtmak var.

Galatasaray formasıyla bu sezon sadece 2 maçta Avrupa Kupaları'nda oynama şansı bulan Marcao, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için sabırsızlanıyor. Yeni sezon öncesi çalışmalarına 4 Temmuz'da başlayacak olan Sarı-Kırmızılı takımda ayrıca genç savunmacı bireysel çalışmalarını da sosyal medya hesabından paylaştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0