Yeni, yeniden Okaka sesleri..

Mbaye Diagne'yi satmaya ve Kostas Mitroglou'nun da kiralık sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Galatasaray'da yeni sezon öncesinde forvet transferi yine gündemin ilk sırasında yer almak üzere.. Forvet transferi için hemen hemen her dönem ismi Galatasaray ile anılan Stefano Okaka yeniden gündeme geldi ve İtalyan medyası transfere dair detayları paylaştı.

İtalyanların dünyaca ünlü gazetesi La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray yeni sezon öncesinde Stefano Okaka ile ciddi şekilde ilgileniyor. Geçtiğimiz sezonu Udinese'de kiralık geçiren ve bonservisi Premier Lig ekiplerinden Watford'da bulunan tecrübeli oyuncunun yeni sezonda Udinese'de forma giymesinin imkansız olduğunun yer aldığı haber içeriğinde Okaka'nın bir sonraki durağının İstanbul olacağı ifade edildi. Udinese'nin transfer döneminde Palermo takımından Ilija Nestorovski'yi transfer etmeye hazırlandığı belirtilen haberde, Stefano Okaka'nın da yeni sezonda Galatasaray'a kiralık olarak gideceğinin altı çizildi. 

30 yaşındaki İtalyan forvet geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Watford'da geçirmiş ve devre arasında 500bin Euro kiralama bedeliyle Udinese'nin yolunu tutmuştu. İngiliz ekibiyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Okaka geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 19 maçta 6 gol kaydetmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0