Selçuk İnan ile bir yıl daha!

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşme imzalayıp - imzalamayacağı merak edilen Selçuk İnan hakkında karar verildi. Teknik direktör Fatih Terim'in takımda kalmasını istediği 34 yaşındaki tecrübeli oyuncuyla yapılan görüşmelerin ardından 1 yıllık sözleşme imzalanacak.

2011 yılından itibaren Galatasaray'da forma giyen ve geride kalan süre içerisinde 5 Lig şampiyonluğu yaşayan Selçuk İnan yeni sezonda da Galatasaray forması giymeye devam edecek. Teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezonda takımda görmek istediği Selçuk İnan'a bir yıllık sözleşme teklif eden ve 500bin Euro ücret üzerinde anlaşma sağlayan Galatasaray yönetimi transferi kısa bir süre içerisinde duyuracak. Eşinin doğum yapacak olması nedeniyle Amerika'da bulunan başarılı oyuncunun, 4 Temmuz'da başlayacak yeni sezon çalışmalarında takımla birlikte olması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0