Nikolay Komlichenko sürprizi!

Şampiyon Galatasaray transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürürken,  bir süredir temaslarda bulunduğu Vedat Muriqi transferinde ilerleme kaydememesi sonrasında rotasını Çekya'ya çevirdi. 

NTV Spor'da yer alan habere göre; yeni sezonda kadrosuna mutlak bir forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da son olarak gündeme Nikolay Komlichenko geldi. Çekya ekibi Mlada Boleslav'da forma giyen 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon attığı 29 golle gol kralı olurken, oyuncunun bonservisinin 3 milyon Euro olduğu iddia edildi. Genç oyuncu attığı gollerle kişisel başarısının yanı sıra takımını UEFA Avrupa Ligi biletini kazanmasında da başrol oynadı.

Futbola Krasnodar altyapısında başlayan ve Çekya ekibi Mlada Boleslav'da kiralık geçirdiği iki sezonun ardından devre arasında 500bin Euro'ya bonservisi alınan Rus forvet oyuncusunun sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor. Rusya U19 ve U21 milli takımlarında daha önce forma giyen Komlichenko, zaman zaman aday kadroya çağrılmasına rağmen A milli takım seviyesinde henüz forma giyebilmiş değil.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0