Şampiyon Galatasaray sezonu açıyor!

Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray, yeni sezon öncesinde çalışmalarına yarından itibaren Florya'da başlıyor. Teknik direktör Fatih Terim önderliğinde, sezon sonunda milli takıma giden ve ekstra izinli oyuncular dışında çalışmalarını gerçekleştirecek olan takımımız yurtdışı kampını da Avusturya'da gerçekleştirecek.

4 Temmuz Perşembe günü Florya'da toplanacak olan Galatasaraylı oyuncular ilk iki gün sürecek olan sağlık kontrollerinin ardından 6 Temmuz'da top başı yapacak. 14 Temmuz 2019 tarihine kadar Florya'da çalışmalarını sürdürecek olan takımımız iki günlük izin sonrasında ilk yurt dışı kampı için seyahat edecek. 17 Temmuz 2019 tarihinde Avusturya'nın Tirol eyaletine bağlı Seefeld kasabasında kamp çalışmalarını sürdürecek. Burada bir hafta kamp yapacak olan Fatih Terim'in öğrencileri, 23 Temmuz günü İstanbul'a dönecek ve çalışmalarını Florya'da sürdürecek.

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde yurt dışında bir kamp çalışması daha yapması beklenirken, detaylı kamp programı ve hazırlık maçları programı ilerleyen tarihte açıklanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0