Onyekuru gelirse Babel'in yeri hazır..

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezona dair planları da şekillenmeye başladı. Deneyimli teknik adam kurmaylarıyla yaptığı toplantılarda Henry Onyekuru'nun kiralanması halinde Ryan Babel ile birlikte oynatmayı planladığı ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in yeni sezon öncesinde kadroya katılan Ryan Babel hakkındaki planı belli oldu. Hollandalı oyuncunun transfer edilmesine karşın, geçtiğimiz sezon Everton'dan kiralanan Henry Onyekuru’yu da isteyen İmparator, tecrübeli futbolcusunu ikinci forvet gibi oynatmak istediği öğrenildi. Kurmaylarıyla toplantılar yapan Fatih Terim’in yeni transferlerden Babel’in hücum bölgesinde farklı pozisyonlarda oynama kabiliyetinden dolayı ihtiyaca göre hareket edeceği, Onyekuru’nun yeniden kiralanması halinde de 10 numara pozisyonu da dahil olmak üzere çeşitli yerlerde görev almasının düşünüldüğü belirtildi. Tecrübeli futbolcunun bu nedenle transferini çok isteyen deneyimli teknik adam, Babel’le beraber hücumdaki etkinliklerinin daha da artacağına inanıyor. Hollandalı yıldız oyuncunun bonservisinin elinde olması ve kalitesi de, gerçekleştirilen bu hamleyi “fırsat transferi” olarak değerlendirilmesine neden oldu.

ONYEKURU'DAN SEVİNDİRİCİ HABER
Diğer taraftan Onyekuru konusunda da Galatasaray’da yüzleri güldüren gelişmeler oluyor. Nijeryalı futbolcunun Everton’da oynama olasılığının zora girmesi ile beraber Afrika Kupası’nda iyi bir turnuva geçirmemesi, Galatasaray'ın bu transferde elini güçlendirdi. İngiliz ekibinin genç futbolcudan para kazanma ihtimalinin zorluğu aynı zamanda yeni sezon için kiralama olasılığını da artırdı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0