Mbaye Diagne'nin transferinde beklenmedik pürüz!

Yeni sezon öncesinde 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan kulüplerinden Al-Nasr'ın yolunu tutması beklenen Mbaye Diagne'nin satışında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Galatasaray yönetiminin görüşmeler için izin verdiği Senegalli oyuncunun transferinin resmiyet kazanması Suudi Arabistan hükumetinin başlattığı soruşturma nedeniyle biraz daha uzayacak! 

Star gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni sezon öncesi yıldız transferlerini yapmak için satışını beklediği Mbaye Diagne konusunda beklenmedik pürüz ortaya çıktı. Galatasaraylı yöneticilerle geçtiğimiz günlerde pazarlık masasına oturan ve Mbaye Diagne'nin transferi için 15 milyon Euro'da anlaşma sağlayan Suudi Arabistan kulübü Al-Nasr'ın yöneticilerinin transfer için ekstra süre talep ettiği öğrenildi. Bunun sebebi olarak ise, Suudi Arabistan kulüplerinin son dönemde yaptığı astronomik transferler sonrasında hükumetin başlattığı soruşturma olduğu belirtildi. 

Al Nasrlı yöneticiler devam eden soruşturma nedeniyle de transferini düşündükleri oyuncularla ilgili görüşmeleri bir süreliğine askıya aldılar. Soruşturmanın 1 hafta kadar süreceği öğrenilirken Al Nasrlı yöneticiler, Galatasaray’dan süre istediler. Sarı-Kırmızılılar da bu gelişmenin ardından Suudi Arabistan kulübünün bu soruşturmayı hasarsız bir şekilde atlatması için beklemeye başladı. Diagne ile ilgilenen bir diğer kulüp olan Al Shabab da soruşturma geçiriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0