Aboubakar transferinde yol haritası belli oldu!

Mbaye Diagne'yi önemli bir rakama satarak FFP kapsamında transfer bütçesi yaratmaya hazırlanan Galatasaray'da teknik heyetin ısrarla istediği isimlerden birisi olan Vincent Aboubakar için izlenecek yol haritası belli oldu. Galatasaraylı yöneticiler geçtiğimiz günlerde Porto kulübünün kapısını çalarak Kamerunlu forveti sezon sonunda zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediklerini belirtti.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi Porto’dan Vincent Aboubakar için tüm kozlarını masaya sürdü. 15 milyon euro bonservis bedeli talep eden Porto’ya öncelikli olarak satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunan Galatasaray’ın bu teklifi reddedildi. Sarı-Kırmızılılar bunun ardından tıpkı Luyindama transferinde olduğu gibi zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifini iletti. Buradaki rakam ise 3+7 milyon Euro'ydu. Porto Kulübü, düşünmek için süre istedi.

PORTO SICAK BAKIYOR
Eğer bu öneri kabul edilirse, CimBom, Aboubakar için 3 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek. Önümüzdeki sezon sonunda da 7 milyon euro Porto kasasına girecek. Bu sezon Militao ve Felipe’yi satan Porto, UEFA’yla yaptığı FFP anlaşması sebebiyle satışlar yapıyor. Eğer istenilen rakamlara gelinirse, Porto’nun da bu transfer için Galatasaray’a olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0