Galatasaray'da sıfır sıkıntı!

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yönetim geçen sezondan kalan tüm alacakları ödeyerek futbolcuların sezon öncesinde kafalarının rahat etmesini sağladı. Çifte kupayla tamamlanan 2018/19 sezonuna dair tüm alacakları ödeyen Mustafa Cengiz yönetimi, UEFA'ya verilecek olan borçsuzluk kağıdını da temin ederek tüm riskleri bertaraf etti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, geride kalan sezondaki 22.şampiyonluğun mimarlarını da unutmadı. Futbolcuların sözleşmelerinden doğan haklarını ödemekte büyük titizlik gösteren Mustafa Cengiz yönetimi, sarı kırmızılı oyunculara son 2 haftada 15 milyon Euro’luk ödeme yaptı. Geçen hafta kadrosunu Ryan Babel, Adem Büyük ve James Ozornwafor ile güçlendirirken önemli bir maddi yükün altına giren Galatasaray bununla beraber sezon bitiminde oyuncularına verdiği, “Temmuz ayına kadar alacaklarınız hesabınızda olacak.” sözünü yerine getirmiş oldu.

EKSTRADAN 9 MİLYON EURO ÖDEMEYönetim tarafından geçtiğimiz hafta içinde de ilave 9 milyon Euro’luk ödeme yapıldı. Galatasaray yönetimi yapmış olduğu bu yüklü ödemeyle birlikte, yabancı futbolcularının 2018-19 sezonundan tüm alacaklarını ve hak ettiği primlerin tamamını hesaplarına yatırdı. Böylece yabancı oyunculara hiç borç kalmazken yönetimin yerli oyunculara da kalan prim ve hak edişlerinin bu hafta içinde ödeyeceği öğrenildi. Sarı kırmızılılar, böylelikle UEFA’ya göndermesi gereken borçsuzluk kağıdını da hiç sorun yaşamadan sağladı. Bu sayede kulüp, transfer dönemini sıkıntı yaşamadan atlatmış olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0