Radamel Falcao'nun transferdeki asıl beklentisi!

Diagne'nin muhtemel satışından sonra forvet hattına Falcao'yu transfer etmek isteyen ve ciddi bir şekilde sıcak temas kuran Galatasaray, transferi olabildiğince en iyi formülle sonlandırmak istiyor. Falcao hattında ise sorun maddi değil ailevi olduğu iddia ediliyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'ın transferini sonlandırmak istediği Kolombiyalı futbolcunun, eşi ve üç kızıyla rahat yaşayacağı bir şehir aradığı ve Cim-Bom'un teklifinde bu detayın belirleyici olacağı öğrenildi. Yakın çevresine İstanbul'a soğuk olmadığını söyleyen yıldız golcünün Porto yerine sarı-kırmızılıları seçeceğini de dile getirdiği belirlendi.

Galatasaray'ın transferini sonlandırmak için yoğun çaba harcağı Radamel Falcao'nun, kendisine gelen tüm teklifleri masaya yatırdığı ve birkaç gün içinde kararını vereceği ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun, bu teklifler arasından en iyi parayı verene değil, öncelik verdiği başka bir konunun bulunduğu tespit edildi.

Monaco'da uzun yıllar eşi ve üç kızıyla birlikte mutlu bir yaşam süren deneyimli oyuncunun, bu rahatlığı arayacağı öğrenildi. Ailesinin rahat edeceği, çocuklarının eğitim sorunu çekmeyeceği bir şehirde yaşamak isteyen Kolombiyalı futbolcunun, teklifleri yapan takımlar kadar bu kulüplerin bulundukları şehirleri de dikkatle incelediği, detaylı bilgi topladığı belirlendi.

Milliyet, gelen teklifler arasında en çok öne çıkanlardan olan Galatasaray'ın teklifiyle ilgili Falcao'nun düşündüklerine ulaştı. Golcü oyuncunun, sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olmasını olumlu karşıladığı ve yeni sezonda kendisi açısından rekabetçi bir mücadeleye girmeye hazır olduğunu dile getirdiği belirtildi.

Ailevi nedenlerle İstanbul konusuna titizlikle eğilen futbolcunun, daha önce bizzat bulunduğu bir şehir olan İstanbul seçeneğini bu bağlamda dışarıda bırakmadığını yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi. Ayrıca Porto'dansa Galatasaray'ı seçmenin kendisi açısından daha iyi olacağı yönündeki görüşünü de dile getirdiği aktarıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0