Falcao transferinde takım içi dengeler önemli!

Falcao transferinin Monaco'nun yardımıyla bonservissiz şekilde tamamlanması için çalışmalar yapılırken, kazanacağı yıllık ücretinin takım içindeki dengeleri bozmaması için çaba sarf ediliyor. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-kırmızılı yöneticiler astronomik rakamlar alacağı söylenen ve transfer olması durumunda takım içinde dengeleri altüst edeceği konuşulan Kolombiyalı yıldız için çok dikkatli hareket ettiklerini belirttiler.

Sarı-kırmızılı idareciler bununla ilgili olarak da 2000-01 sezonunda yapılan Mario Jardel örneğini gösterip, "Yeni bir Jardel vakası yaratmamalıyız. Öyle yazıldığı, çizildiği gibi rakamlar verilmeyecek. Falcao'ya vermeyi düşündüğümüz yıllık ücret diğer takım arkadaşları arasında rahatsızlık yaratmayacak" değerlendirmesinde bulundular. Bu açıklamalardan çıkan sonuç ise 3 senelik anlaşma yapılması planlanan 33 yaşındaki futbolcuya yıllık 5 milyon euronun üzerinde bir ödeme yapılmayacağı şeklinde.

Galatasaraylı yöneticilerin özellikle Falcao isminin gündeme gelmesinden sonra localar için arandığı öğrenildi. Satılmayan 40'a yakın locanın bulunduğu, ancak yıldız golcünün transferi konusundaki gelişmelerden sonra gelen telefonlar nedeniyle mutlu oldukları bildirildi. Şu ana kadar 33 bin kombine satışının da 40 bine gelmesi halinde durdurulacağı öğrenildi.

GALATASARAY'DAN İLK AÇIKLAMA

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin gönderilmesi ve Radamel Falcao'nun transfer edilmesi için sarı-kırmızılı taraftarlar heyecanla bekleyişe geçerken, yönetimden flaş bir açıklama geldi. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurahim Albayrak, A Spor'a yaptığı açıklamada Mbaye Diagne ve Radamal Falcao ile ilgili net ifadeler kullandı.

"DIAGNE İÇİN 8 TEKLİF VAR"

Abdurrahim Albayrak, Mbaye Diagne'nin ayrılacağını sinyalini verirken "Tek hedefimiz Diagne'yi satmak. Avrupa'dan da teklifler var. Masamızda şu anda Diagne için 8 teklif bulunuyor." dedi.

"FALCAO İLE TEMASIMIZ VAR"

Monaco ile bir yıllık sözleşmesi olan Radamel Falcao ile ilgili de konuşan Abdurrahim Albayrak, "Radamel Falcao ile temasımız var." açıklamasını yaparken, henüz bitmiş bir şeyin olmadığını söyledi. Radamel Falcao ile ilgili bugüne kadar açıklama yapmayan Galatasaray yönetimi, Abdurrahim Albayrak aracılığıyla Kolombiyalı golcü hakkında ilk kez konuşmuş oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0