Ryan Babel forma numarasını arıyor..

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Ryan Babel yeni sezonda giyeceği forma numarasını sosyal medyada takipçilerine sordu. Hollandalı yıldız oyuncu kişisel hesabından yaptığı paylaşımda "Yeni sezonda kaç numaralı formayı giyeyim?" diye sorunca, Galatasaray taraftarlarının büyük kısmı Liverpool forması giyerken Beşiktaş karşısında alınan 8-0'lık galibiyete atıfta bulundu.

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan Galatasarayın yeni yıldızı Ryan Babel, sosyal medyada yaptığı paylaşımla yeni sezonda adını bir hayli söz ettirecek gibi görünüyor. Galatasaray'a transfer olmasının ardından yayınladığı video ile dikkat çeken Hollandalı yıldız oyuncu şimdi de gelecek sezonda kaç numara giymesi için takipçilerine soru sordu. Çok sayıda etkileşim alan Ryan Babel'e gelen cevapların büyük çoğunluğu ise 80 numara oldu. Sebebi ise, Ryan Babel'in kariyeri sırasında Liverpool'da forma giydiği dönemde Beşiktaş karşısında Anfield Road'da alınan 8-0'lık tarihi galibiyette 2 golle yıldızlaşması oldu.

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde 49 ve 8 numaralı formaları giyen Ryan Babel, devre arasında transfer olduğu Fulham'da da 12 numaralı formayı giydi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0