Monchi'den üzücü açıklama!

Galatasaray'da yeni sezon öncesi gündemin bir numarası olan Arjantinli yıldız oyuncu Ever Banega için kulübü Sevilla'nın sportif direktörü Monchi'den çarpıcı bir açıklama geldi. İspanyol kulübünün yeni transferlerini duyurduğu imza töreninde açıklamalarda bulunan İspanyol yönetici, Arjantinli yıldızın takımdan ayrılmasının mümkün olmadığını belirtti.

İki yıllık Roma macerasının ardından geçtiğimiz sezon ortasında Sevilla'ya dönen Monchi, bugün gerçekleştirilen yeni transferlerin imza töreninde yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın gündeminde olan Ever Banega hakkında bilgi verdi. Arjantinli oyuncunun takım içinde önemli bir role sahip olduğunu belirten Monchi, "Banega bizim için önemli bir parça ve hiçbir zaman transfer piyasasında olmadı. Banega ile konuştuğumda yeni projemize ikna ve motive olduğunu gördüm, ve o bizim projemizin önemli parçası. Onunla ilgili en önemli şey onun sportif performansı. Benim kafamda onu satmak ya da gelecek yıl bedavaya vermek yok." ifadelerini kullanarak yıldız oyuncunun takımdan ayrılmasının mümkün olmadığını dile getirdi. 

Hatırlanacağı üzere, Galatasaray yönetimi uzun süredir Banega transferini gerçekleştirmek için çaba harcıyor ve İspanyol kulübünün teklifi üzerine Fernando'yu da takasta kullanmayı kabul etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0