Ryan Babel şov devam ediyor!

Galatasaray'ın Fulham'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı Ryan Babel, hazırlık kampına damga vurmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılıların oynadığı ilk hazırlık maçında Leipzig ağlarını havalandıran yıldız oyuncu, Bordeaux maçını da boş geçmedi.

Galatasaray, Fransız ekibi Bordeaux'u 3-1 geçerken Ryan Babel topuğuyla attığı golle karşılaşmada yıldızlaştı. Avusturya kampında adından sıkça söz ettiren Hollandalı yıldız, formda görüntüsüyle dikkat çekiyor. Leipzig maçında attığı golle Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren Babel, Bordeaux karşısında da Ömer Bayram'ın ortasında enfes bir topuk golüne imza attı ve formda görüntüsüyle dikkat çekti. Yıldız oyuncu attığı golün yanı sıra yarattığı pozisyonlar ve hareketliliğiyle de dikkat çekti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0