Samatta'dan flaş ayrılık açıklaması!

Galatasaray'ın forvet arayışlarında Falcao ile birlikte en büyük aday olan Genk'in Tanzanyalı forveti Mbwana Samatta, Belçika'nın Het Laatste Nieuws gazetesine geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dedikodulara takılmak istemediğini söyleyen Samatta, ciddi bir teklif gelirse düşünebileceğini söyledi. Tanzanyalı forvet ayrıca Genk'in ailesi olduğunu ve şu an için ayrılık planının olmadığını vurguladı.

"SOMUT BİR TEKLİF GELİRSE DİNLERİZ"
"Benim işim futbol oynamak. Hakkımda çıkan dedikodularla uğraşmak istemiyorum. Menajerim de bunu biliyor. Ligin başlamasına iki gün kala yalnız kalmak istiyorum. Eğer somut bir teklif gelirse dinleriz. Ancak kesinlikle Genk'ten ayrılmak istemiyorum. Genk, bir hapishane değil. Bu kulüp benim ailem. Birlikte şampiyon olduk ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Öyleyse Neden ayrılayım ki? Kendimi mutlu hissettiğim sürece hiçbir sorun yok."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0