Jimmy Durmaz: "İbrahimovic'e Galatasaray'ın büyüklüğünü anlattım"

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Türk asıllı İsveçli Jimmy Durmaz, Avusturya kampında TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğini söyleyen Jimmy, "Fatih Terim sizi isterse iki kez düşünmenize gerek yoktur" ifadelerini kullandı. 30 yaşındaki oyuncu ayrıca milli takımdan arkadaşı Ibrahimovic'e Galatasaray'ın büyüklüğünden bahsettiğini de söyledi.

"FATİH HOCA SİZİ İSTEYİNCE İKİ KEZ DÜŞÜNMEYE GEREK YOK"
"Hazırlıklarımız iyi gidiyor. Sıkı şekilde önümüzdeki sezona hazırlanıyoruz. Buraya gelirken Türkiye’deki en büyük kulübe transfer olacağımı düşünerek tercihimi yaptım. Fatih Hoca’dan da böyle bir istek geldiğinde çok fazla düşünmedim. Fatih Hoca gibi biri sizi isteyince iki kere düşünmeye gerek kalmıyor"

"BÜYÜK TAKIMLARDA REKABET OLMALI"
"Kondisyoner Alberto Bartali lig öncesi bizi iyi hazırlıyor. Fatih Terim ne istediğini bilen, oyun tarzı bellli bir teknik direktör. Geçen sezon 8 ve 10 numara oynadım. Bu sene de böyle devam etmek isterim. Ama hocam ne derse orada oynarım. Büyük takımlarda rekabet olmalı. Bu durum benim için sorun değil."

"İBRAHİMOVİC'E GALATASARAY'IN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ANLATTIM"
“Ibrahimovic’in Los Angeles’taki son senesi. Ona Galatasaray’ın büyüklüğünü anlattım ve biraz da baskı kurdum üzerinde."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0