Sinan Gümüş resmen Genoa'da!

Sezon içerisinde yeni sözleşme teklifini geri çeviren ve sözleşmesi sona eren Sinan Gümüş'ün durumu belli oldu. 25 yaşındaki gurbetçi oyuncu uzun süredir görüşmelerde bulunduğu İtalyan kulübü Genoa ile sözleşme imzalarken, transfer İtalya Futbol Federasyonu tarafından resmi olarak da duyuruldu.

2014 - 2015 sezonu öncesinde Galatasaray'a transfer olan ve bir sezonluk U21 takımı macerasının ardından A takıma yükselen Sinan Gümüş ilk sezonunda gösterdiği performans sonrasında beklenti yaratırken, devam eden sekansta taraftarların eleştirilerine maruz kaldı. Galatasaray forması altında geçirdiği 5 sezonda 3 kez Süper Lig, 3 kez Türkiye Kupası ve 2 kez Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşayan Sinan Gümüş, geride bıraktığımız 2018/19 sezonunda Fenerbahçe derbisi öncesinde taraftarlara söylemiş olduğu sözlerden dolayı teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Kendisine önerilen yeni sözleşmeyi geri çeviren ve bedelsiz olarak takımdan ayrılan Sinan, bugüne kadar Galatasaray forması altında 75 kez Süper Lig, 30 kez Türkiye Kupası, 6 kez Şampiyonlar Ligi, 4 kez Avrupa Ligi ve 1 kez Süper Kupa karşılaşması olmak üzere toplamda 116 maça çıktı. 25 yaşındaki forvet oyuncusu görev yaptığı bu karşılaşmalarda 19'u ligde olmak üzere toplamda 33 gol - 16 asist performansıyla mücadele etti.

Hatırlanacağı üzere, Süper Lig şampiyonluğu sonrasında gerçekleştirilen kupa törenine Sinan Gümüş mazeret göstererek katılmamıştı ancak ismi anons edildiğinde tribünlerden ıslık sesleri yükselmişti.

İtalya Futbol Federasyonu tarafından yayınlanan İtalya Serie A liginde yeni sezon öncesinde transfer edilen oyuncular listesinde Sinan Gümüş'ün adı şu şekilde yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0