Sosyal medyanın eğlenceli ismi: Ryan Donk

Geçen sezon Aralık ayında Fatih Terim'in göreve gelmesinin Galatasaray kariyeri 180 derece değişen Ryan Donk, takımın önemli oyuncularından biri olurken sosyal medyada da dikkat çekiyor. Biz de Ryan Donk'un sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımların bir kısmını sizler için derledik.

YENİ BİR DİL: DONKÇA 

Ryan Donk bu sezon şampiyonluk yolundaki en kritik maçlardan biri olan Akhisarspor maçında Kostas Mitroglou'nun golü öncesinde Lukac'a rağmen korkusuzca topa yönelmiş ve top ona çarparak Mitroglou'nun önünde kalmıştı. Yunan golcü de topu boş ağlara göndererek galibiyeti getirirken maçın ardından Donk, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir dil olan Donkça'yı duyurmuştu

GENÇLERLE İÇ İÇE 
Ryan Donk takımdaki genç isimlerle de arasını çok iyi tutuyor. Hollandalı futbolcu Başakşehir karşısında alınan galibiyetle ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğun garantilenmesinin ardından Mustafa Kapı'ya mesajı vermişti. Bunun yanı sıra Donk, sık sık takımdaki gelecek vaadeden isimlere de takılıyor. 


KIRMIZI KAFAYI GETİRDİ

Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı Ryan Babel ile yakın arkadaş olan Donk, transfer dedikoduları ilk çıktığında "Hadi gel kırmızı kafa" yorumunu yaparken transferin resmileşmesinin ardından da eğlenceli bir paylaşıma imza attı.

FATİH'İN FEDAİSİ :) 
Yazının başında da belirttiğimiz gibi Fatih Terim'in gelmesiyle Galatasaray kariyeri 180 derece değişen Ryan Donk, Başakşehir maçından alınan bir kesitle ilgili "Hocamdan işaret bekliyordum" notunu düşmüştü.

UNUTULMAZ PAYLAŞIM: MARRY JANE
Ryan Donk, geçen senenin meşhur şarkılarından olan Marry Jane adlı parçayı araba kullanırken söylemiş ve bunu Instagram hikayesinde paylaşmıştı. Hollandalı futbolcu şampiyonluk kutlamalarına çıktığı şarkı olan "Hadi Gel" adlı parçayı da söylemişti.


ATATÜRK'Ü UNUTMADI
Ryan Donk eğlenceli paylaşımlarının yanı sıra alkış alan işlere de imza atıyor. Donk, maalesef bazı yerli futbolcuların paylaşamadığı ülkemizin kurucusu olan Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ü 10 Kasım'da unutmamıştı.

GALATASARAY = KAOS

Paylaşımlarına ek olarak sarı-kırmızılı forma altında yılını geçiren Donk, Irmak Kazuk'un TikiTaka adlı programında Galatasaray'ı artık ne kadar iyi tanıdığını da göstermişti.

FATİH TERİM'E SELAM

Ryan Donk yine Irmak Kazuk'un programında Fatih Terim'e takılmayı da ihmal etmemiş ve "Fatih Terim'den duyduğun en güzel övgü?" sorusuna eğlenceli bir yanıt vermişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0