Galatasaray'da Mitroglou için yeni karar

Galatasaray'da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Vedat Muriqi'nin Rizespor'da kalacağını açıklamasının ardından Kostas Mitroglou'nun takımda tutulmasına karar verildi. Cimbom, Yunan forveti sezon sonuna kadar takımda tutacak.

Sabah gazetesinin haberine göre; İki ezeli rakibi birbirine düşüren Vedat Muriqi, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray forması giymek istiyor. Kosovalı forvet ile her konuda anlaşan Cimbom, Çaykur Rizespor'u ikna etmeyi başaramadı. 

Galatasaray yönetimi, Muriqi transferinin gerçekleşmeme ihtimali üzerine B planını devreye soktu. Kulübüyle sözleşmesi 2020'de bitecek oyuncu ile ocak ayında görüşme hakkına sahip olacak Galatasaray, gözden çıkardığı ve 1 yıl daha kiralık mukavelesi bulunan Mitroglou'nu kadroda tutma kararı aldı. 

Rize yönetimine de rest çeken Muriqi, şimdi olmazsa ocak ayında daha cüzi bir miktara ya da önümüzdeki sezonun sonunda bedavaya transfer edilecek.

TAKIMLA ÇALIŞTI
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başlarken Kostas Mitroglou da çalışmalara katıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0