Stefano Okaka Galatasaray için kulübüne rest çekti!

Transferin hareketli takımlarından olan Galatasaray, Stefano Okaka'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İtalyan golcü ile anlaşan Cimbom, Watford ile son detayları konuşurken Okaka da kulübüne rest çekti. 

Türkiye gazetesinin haberine göre; Galatasaray, Stefano Okaka transfer için ısrarını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi kozuyla İtalyan golcüyü ikna eden Cimbom, Watford ile görüşmelerini sürdürüyor. 29 yaşındaki tecrübeli golcü de kulübünden transferde pürüz çıkarmamasını istedi. Galatasaray, Okaka için en fazla 3.5 milyon euro verebileceğini belirtirken İngiliz ekibi 5 milyon euro istiyor. 

OKAKA'NIN İSTEĞİ AVANTAJ SAĞLADI
29 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’a gelme isteği de transfer görüşmelerinde sarı-kırmızılılara avantaj sağladı. İngilizlerden olumlu haber bekleyen Galatasaray satış yaptığı anda Okaka’yı renklerine katacak. Kondisyoner Bartali de, Fatih Terim’e Okaka’nın performansını çok yüksek seviyeye taşıyabileceğinin sözünü verdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0