Tai Webster, Galatasaray'da kalıyor

Basketbol Süper Ligi'nde geçen sezon beklentilerin üzerine çıkan ve normal sezonu dördüncü sırada bitirdikten sonra play-ofllara yarı finalde veda eden Galatasaray Doğa Sigorta'da gelecek sezon için çalışmalar devam ediyor. Transfere Yiğit Arslan'ı kadrosuna katarak başlayan Yenilmez Armada iç transferde de önemli Tai Webster'e imzayı attırdı.

Geçtiğimiz günlerde Marko Arapovic, Can Korkmaz, Caner Erdeniz ve Ayberk Olmaz’ın sözleşmelerindeki opsiyon haklarını kullanarak bu oyuncuları takımda tutan Galatasaray, Tai Webster'i de takımda tutuyor. İsmail Şenol'un iddiasına göre, Cimbom başarılı oyun kurucu ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Galatasaray'da takım kaptanı Göksenin Köksal, Aaron Harrison, Zach Auguste ve Jaka Klobucar'ın da sözleşmesi sona erdi ve bu oyunların geleceği ilerleyen günlerde netleşecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0