Terim orta sahaya en az 2 takviye istiyor!

4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fernando'nun transferine izin veren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yönetimle yaptığı görüşmede orta sahaya en az 2 takviye istediğini belirtti. Gündemin ilk sırasına orta saha takviyesini alan Sarı-Kırmızılılarda idari menajer Şükrü Hanedar, teknik heyet ve yönetimle yaptığı görüşmeler doğrultusunda transferleri bitirmek için harekete geçti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da gündemin ilk maddesi orta sahaya yapılacak takviyeler oldu. Badou Ndiaye ve Fernando'nun ayrılığı sonrasında orta alana mutlak 2 takviye yapmak zorunda olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yönetimle yaptığı görüşme sonrasında kadrosunda görmek istediği isimleri bildirdi. Banega transferinin henüz sonuçlanmaması ve Fernando'nun da ayrılığı sonrasında orta sahaya transferine öncelik veren Galatasaray'da merkezde hem hücum hem de savunma tarafında orta sahada kilit isimler transfer edilecek. Kurmaylarıyla yaptığı toplantılarda son iki sezondur orta alanda oyuna ne kadar hakim olduklarını belirten Terim, yaşanan sıkıntıları da örnek göstererek bu bölgeye en az 2, ideal olarak 3 takviye istediğini belirtti. Transfer listesinin ilk sırasında bulunan isim Fulham'dan ayrılmak isteyen Seri olurken, Kayserispor forması giyen Mensah ve Sevilla'dan ayrılması beklenen Mesa olduğu iddia edildi. 

JEAN-MICHEAL SERI İÇİN İLK GÖRÜŞME
Transferde golcüden önce artık tüm önceliği orta alana veren Galatasaray'da listenin ilk sırasında bu sezon Premier Lig'e veda eden Fulham'dan ayrılmak istediğini dile getiren Jean-Michael Seri oldu. Gelecek sezon Championship'te oynamak istemediğini belirten Seri'nin kiralanması için harekete geçen Galatasaray yönetimi, oyuncunun kulübü Fulham'a kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro teklif etti. Şampiyonlar Ligi faktörünü de bu transferde önemli bir koz olarak kullanan Galatasaraylı yetkililerin transferi kısa bir süre içerisinde netlik kazandırması bekleniyor. 

Sezon başında 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Fulham'a transfer olan 28 yaşındaki Fildişili oyuncu, geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı formayla toplamda 34 maçta görev aldı ve 1 gol - 3 asist istatistiklerini yakaladı. 

İKİNCİ ADAY MENSAH VE MESA
Jean-Michael Seri'nin yanı sıra Galatasaray'da scout ekibi orta alana uygun bir isim aramaya devam ederken gündeme gelen isimlerden birisi de Atletico Madrid'den sezon başında kiralanan ve sezon sonunda da satın alma opsiyonu kullanılan Kayserisporlu oyuncu Bernard Mensah oldu. Hem merkez hem de 10 numaralı pozisyonda forma giyebilen 24 yaşındaki Ganalı oyuncu için Kayserispor kulübüyle temasa geçilirken, gelecek vaadeden oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacağı belirtildi. Sözleşmesindeki madde gereğince 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Kayserispor'a katılan Ganalı oyuncu için 6-7 milyon Euro bonservis bedelinin talep edildiği konuşulurken, Galatasaraylı yetkililer Bernard Mensah'ın alternatifi olarak da Sevilla'dan ayrılması beklenen Mesa'yı belirledi. İspanyol kulübüyle yapacağı görüşmelerin ardından tecrübeli oyuncunun bonservisini eline alması halinde transferin söz konusu olduğunu belirten Galatasaray yönetimi, tecrübeli oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemek istemiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0