Yılın takası gerçekleşmek üzere!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu önemli isimlerle takviye eden Galatasaray'da sezonun beklenen transferi gerçekleşmek üzere.. Arjantinli yıldız oyuncu Ever Banega için bir süredir temaslarını sürdüren Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncunun kulübü Sevilla'yla pazarlık masasında oturuyor. İki kulüp arasındaki fark ise sadece 1 milyon Euro! 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Ever Banega transferinde mutlu sona yaklaştı. Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda görmek istediği oyuncu için Galatasaray, Banega ile anlaşırken, Sevilla Kulübü ile de aradaki fark 1 milyon Euro'ya düştü. Sarı kırmızılılar, Arjantinli oyuncu ve menajeri ile el sıkıştı. Galatasaray'ın 3.2 milyon Euro garanti ücretten 3 yıllık sözleşme teklifine Arjantinli, 'Evet' dedi.

TAKAS ARTI PARA
Tangocu futbolcu Galatasaray ile el sıkışırken, yılın takası için geri sayıma geçildi. Fernando ile anlaşan İspanyol ekibi, Galatasaray'dan Banega için Brezilyalı oyuncunun bonservisi ve üzerine 3 milyon Euro talep etti. Fernando'nun ayrılığını ve Sevilla'ya transferini onaylayan Galatasaray da, Banega ile anlaştıktan sonra operasyonu tamamlamak adına yeni bir teklif sundu. Yönetim transferini bitirmek için geri sayıma geçtiği Arjantinli yıldız için Sevilla yönetimine Fernando + 2 milyon Euro teklif etti. İspanyol ekibi 3 milyon Euro'da diretmesine rağmen görüşmelerin bir hafta içerisinde sonuçlanması ve Arjantinli yıldızın yeni sezon kampına katılması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0