Mbaye Diagne'nin talebi şaşırttı!

Kadrosunu güçlendirmeye çalışan Galatasaray'da en önemli noktalardan birisi de, hiç kuşkusuz Mbaye Diagne'nin yüksek bonservis bedeliyle satılması.. Ancak yıldız oyuncu gerek sosyal medyada gerekse transfer süreçlerinde yaptığı paylaşımlarla Galatasaray yönetimini zora sokuyor. Diagne'nin yeni talebi ise yönetimin başını bir hayli ağrıtacak gibi! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yaz döneminde yüksek bonservis bedeliyle satılması planlanan Mbaye Diagne karar değiştirdi. Transfer döneminde Suudi Arabistan kulüpleriyle görüşen ve yıllık 5 milyon Euro talep eden Senegalli yıldız oyuncu kariyerini Arap yarımadasında değil, Avrupa'da sürdürmek istediğini bildirdi. Ancak bu ihtimal, pek mümkün görünmüyor. Çünkü yıldız oyuncu için Galatasaray yönetimi en az 15 milyon Euro bonservis bedeli isterken, İtalyan kulüplerinden yalnızca 4-5 milyon Euro seviyesinde teklifler geldi. Yönetimin bu rakamlara Diagne'yi bırakmak gibi bir düşüncesi yok.

Afrika Kupası nedeniyle milli takımıyla birlikte Mısır'da bulunan tecrübeli forvet oyuncusu, Galatasaray taraftarının eleştirileri sonrasında geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından "Çok konuşuyorsunuz ancak 4 yıllık sözleşmem var. Arabistan'a gitmiyorum!" şeklinde tepki göstermiş, ancak gelen tepkiler üzerine de bu paylaşımlarını kaldırmıştı.

Mbaye Diagne bu sezon Süper Lig'de toplamda 30 gol atmasına karşın Galatasaray formasıyla 17 resmi karşılaşmada 11 gol attı. Çaykur Rizespor karşısında deplasmanda uzatma dakikalarında attığı golle şampiyonluğu müjdeleyen Senegalli oyuncu, gösterdiği performansla taraftarın eleştirilerine maruz kalmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0