Galatasaray yönetimi Carlos Eduardo'nun şartlarını sordu..

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren ve bol alternatifli bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da merkez orta saha bölgesine yeni bir aday daha çıktı. Ever Banega transferini bitirmeye çalışan Galatasaray yönetiminin, teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda Al-Hilal takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu Carlos Eduardo'yla da görüştüğü iddia edildi.

Brezilya'da yayın yapan Globe Esporte'de yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi geçtiğimiz hafta Carlos Eduardo'nun menajeriyle görüşme yaparak, oyuncunun transfer şartlarını sordu. Suudi Arabistan kulübüyle sözleşmesi 2020 yazında sona erecek olan Brezilyalı yıldız için nabız yoklayan Galatasaray yönetiminin, Younes Belhanda'nın satılması halinde harekete geçeceği ifade edildi. Haberde ayrıca, Carlos Eduardo hakkında çıkan haberlerin Suudi basınında da yer aldığı ve bu transfer için önümüzdeki günlerde hareketlilik olması beklendiği ifade edildi.

Ekim ayında 30 yaşına girecek olan Brezilyalı oyuncu, merkez ortasaha ve forvet arkasında görev yapmasının yanı sıra kariyerinde daha önce Nice ve Porto'da forma giydi. 2015 yılında Suudi Arabistan kulübü Al-Hilal'e transfer olan Carlos Eduardo geride bıraktığımız 2018/19 sezonunda 35 resmi maçta 13 gol - 6 asistlik performansla oynadı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0