Abdurrahim Albayrak: Falcao konusunda rahat olsun taraftarımız.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında son şampiyon Galatasaray deplasmanda Denizlispor'a 2-0 mağlup olurken karşılaşmanın ardından Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Radamel Falcao transfer için taraftarın rahat olması gerektiğini belirten Albayrak, beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını da ifade etti. 

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde:
Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Ancak bunun telafisi var. Eksiklerimiz vardı. Önümüzdeki haftadan itibaren seri bir şekilde galibiyetlere başlayacağız. Bunu bir nazar olarak görüyoruz. Allah'ın izniyle iyi günler bizim olacak.

FALCAO KONUSUNDA TARAFTARLAR %99 RAHAT OLSUN
Falcao ile çok iyi şeyler konuştuk, sarılmış çok güzel resimlerimiz var. Monaco çok büyük bir kulüp, kendileriyle birbirimizi kardeş kulüp ilan etti. Başkanımızla beraber dostluk yemeği yiyeceğiz ve bundan sonra futbolcu transferlerinde öncelikli konuşacağız. Galatasaray taraftarı merak etmesin, Monaco ile çok önemli bir ilişkimiz var. Falcao konusunda %99 rahat olsun taraftarımızın içi. Diagne'nin gitmemesi bu transferi engellemiyor. Falcao ile çekilen resmi ben atmadım, yanlışlıkla atıldı. Ondan çok daha önemli resimlerimiz de var Monaco yönetimi ve Falcao ile.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0