Abdurrahim Albayrak ve Radamel Falcao buluştu!

Galatasaray camiasında dört gözle beklenen Radamel Falcao transferinde geri sayıma geçilirken, dün öğle saatlerinde transferi bitirmek için Monaco'ya hareket eden ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'tan gelecek haber bekleniyor. Tüm bu bekleyiş sırasında sosyal medyada düşen fotoğraf ise kelimenin tam anlamıyla bomba etkisi yarattı! 

Dün akşam Lyon - Monaco karşılaşmasında kart cezalısı olması nedeniyle forma giymeyen Kolombiyalı yıldız oyuncu, karşılaşma öncesinde transfer görüşmeleri için Abdurrahim Albayrak ve süreci yöneten menajer Ahmet Bulut ile biraraya geldi. Transferi kısa süre içerisinde resmileşmesi beklenen ve Pazartesi günü İstanbul'a geleceği iddia edilen Kolombiyalı yıldız, dün akşam Fransız basınına yaptığı açıklamada "Kariyerimin bu aşamasında Galatasaray'da oynamak heyecan verici olur. Türkiye fubol ilginç bir şekilde yaşanıyor. Durumu analiz ediyorum. Umarım mümkün olan en kısa sürede transfer çözülür. Futbol, Türkiye ve Arjantin gibi ülkelerde özel bir şekilde yaşanıyor. Bu da bizi bu spora tutkulu olanlar için motive ediyor." ifadelerini kullanmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0