Bakayoko için sıkı pazarlık!

Galatasaray'da tüm camia Radamel Falcao transferine kilitlenmiş durumdayken, idari menajer Şükrü Hanedar defansif orta saha transferi için Londra'da temaslarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in listesindeki isimlerden birisi olan Chelsea forması giyen Tiemoue Bakayoko için kiralama teklifini ileten Hanedar, transferi kısa süre içerisinde sonuçlandırmaya hazırlanıyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Premier Lig'de transfer döneminin kapanmasının ardından Galatasaray'da gözler orta saha transferine çevrildi. Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde yer alan isimlerle görüşmelerini sürdüren idari menajer Şükrü Hanedar geçtiğimiz günlerde Chelsea kulübü yetkilileriyle görüşürken, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Fransız yıldız için kiralama teklifini yeniledi. Geçtiğimiz sezon Milan'da forma giyen 25 yaşındaki Bakayok'yu yeni sezonda da takımda düşünmeyen Londra temsilcisine ilk olarak 1.5 milyon Euro kiralama bedeli önerilirken bu teklif düşük bulunarak geri çevrilmişti. Bunun üzerine Galatasaraylı yetkililer teklifini revize ederek bir kez daha Chelsea'nin kapısını çaldı.

Şampiyonlar Ligi faktörünün yanı sıra takım içerisindeki önemli yıldızları da referans göstererek Bakayoko'nun aklını çelmeyi başaran Galatasaray yönetimi, oyuncunun transfere sıcak bakmasıyla birlikte Chelsea kulübünü de ikna etmeye çalışıyor. 2017/18 sezonunda 40 milyon Euro bonservis bedeliyle İngiliz ekibine transfer olan ancak son dönemde gözden düşen Bakayoko'nun transferinde hafta sonuna kadar önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0