İsmail Çipe kiralık olarak Kayserispor'da..

Yeni sezon öncesinde kadrosunda önemli değişikliklere imza atan Galatasaray'da geçtiğimiz sezon ikinci kaleci konumunda yer alan ancak gösterdiği yetersiz performans sonrasında teknik direktör Fatih Terim tarafından kadroda düşünülmeyen İsmail Çipe yeni sezon öncesinde Kayserispor'a kiralandı. 

Geçtiğimiz sezon sonunda sözleşmesi 2021 yılına kadar uzatılan ancak gösterdiği performans sonrasında Okan Kocuk'un da transfer edilmesiyle üçüncü kaleci durumuna düşen 1995 doğumlu İsmail Çipe yeni sezondan itibaren iki yıllığına Kayserispor'a kiralandı. Teknik direktör Fatih Terim tarafından geçen sezon takımda ikinci kaleci olarak yer alan ve gösterdiği performansla Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da boy gösteren İsmail, bu sezon başında da kamp kadrosunda yer almış ancak hazırlık maçlarında yediği hatalı gollerle eleştiri toplamıştı.

Hatayspor altyapısında yetişen ve 2010 yılından itibaren Galatasaray'da görev yapan İsmail Çipe geçtiğimiz sezon A takım formasıyla 6 kupa ve 2 lig maçı olmak üzere toplam 8 maçta görev yaptı. 24 yaşındaki İsmail bu karşılaşmalarda 11 gol yerken, 3 maçta da kalesini gole kapatmayı başarmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0