Terim'den takıma sosyal medya yasağı!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim göreve geldiği günden itibaren takım içerisinde bazı haberlerin medyaya servis edilmesi konusunda özel bir çalışma yaparak bilgi sızıntısını engellemeyi başarırken; bu sezon oyunculara da sosyal medya konusunda dikkat çekici bir yasak getirdi. Yasağı dile getiren isim, takımın interaktif isimleri arasında ilk sırada gelen Ryan Babel oldu. 

Teknik direktör Fatih Terim geçen sezon deplasmanda oynanılan Fenerbahçe derbisi öncesinde Mbaye Diagne'nin videosunda Sinan Gümüş'ün takımı uğurlamaya gelen taraftarlara ettiği hakaretlerinin dışarıya yansıması üzerine yaşananların ardından yeni sezonda oyuncularına takım otobüsünden video çekmelerini ve sosyal medyada paylaşmalarını yasakladı. Terim yeni sezonda uygulamaya aldığı bu kararıyla birlikte hem takım içindeki konuşmaların hem de taraftarla - oyuncular arasında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmiş oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0