Adem Büyük: Biz Galatasarayız!

Bugün 32. yaşına basan Adem Büyük, 90+9'da attığı golle Kayseri deplasmanında Galatasaray'a galibiyeti getirdi. Tecrübeli oyuncu maçın ardından duygularını aktardı. Galibiyetin kendisine doğum günü hediyesi olduğunu söyledi.

"BİZ GALATASARAYIZ"
"Benim için unutulmaz bir anı oldu. Biz Galatasarayız. Her ne olursa olsun, her ne şartta olursa olsun kazanmasını bilen bir takımız. Kazandığımız için mutluyuz. Saha içinde olanlar, bize karşı oynanan oyunlar ortada. Önemli değil, biz kazanmaya devam edeceğiz. Kazanma alışkanlığını sürdürmemiz gerekiyor."

"KAZANMAMIZ BANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLDU"
"Benim attığım gol çok önemli değil, kazanmamız bana doğum günü hediyesi oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum, umarım devamı gelir. Burada bize destek veren taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, bu galibiyeti onlara armağan etmek istiyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0