Mbaye Diagne'ye Lecce de talip oldu!

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor'u Adem Büyük'ün son dakikada attığı golle 3-2 yenerek moral bulurken transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılarda takımdan gönderilmek istenen Mbaye Diagne, İtalya'dan talip var. 

Galatasaray'da camia bir yandan Falcao transferinden gelecek müjdeli habere kitlenmişken diğer yandan da Mbaye Diagne'nin gönderilmesi bekleniyor. Anderlecht ve Spartak Moskova'nın istediği iddia edilen Senegalli golcü için İtalya Serie A ekiplerinden Lecce de devreye girdi.

İtalya'da yayım yapan Tutto Mercato Web'in haberine göre; Galatasaray'dan gönderilmek istenen Mbaye Diagne'nin Lecce'ye kiralanması gündemde. Haberde Senegalli golcüyle Dinamo Moskova, Spartak Moskova, Sporting Lizbon, Monaco ve Anderlecht'in de ilgilendiği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0