Galatasaray'dan Falcao için 3 milyon euro!

Galatasaray'da Radamel Falcao transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Kolombiyalı golcüyü kadrosuna katmak için yoğun mesai harcayan Cimbom, Monaco'ya 3 milyon euro teklif etti. Fransız ekibiyle pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. Jorge Mendes transferdeki son durumu Nico Schira'ya anlattı. 

Galatasaray'da camia artık Falcao transferinin sonuçlanmasını beklerken transferle ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Transferdeki kilit isimlerden olan Dünyaca ünlü menajer Jorge Mende son durumu anlattı. İtalyan gazeteci Nico Schira, Jorge Mendes ile konuştuğunu ve Galatasaray'ın Falcao için 3 milyon euro teklif ederken Monaco'nun ise 5 milyon euro istediğini ifade etti. Taraflar arasında pazarlıklar sürerken transferin kısa süre içerisinde sonuçlanması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0